Märkliga te(S)tballonger


Urban Ahlin (utrikespolitisk talesman för s) hade svårt att motivera och försvara Håkan Juholts (socialdemokraternas?) utspel, angående att avbryta den svenska militära (Gripen) insatsen i Libyen. För en tid sedan fick han i tv försöka att framstå som trovärdig, men det misslyckades.

Det var därför välgörande när en så kompetent person som Jan Eliasson (s)
tog till orda och sågade Juholts förslag.
Juholts agerande var så dumt så man kan undra om det var en te(s)tballong han skickade upp. Men med tanke på allvaret i Libyen, så framstår en ev. te(s)tballong som än dummare.

Men Juholt fick ett besked och idag kallade han till presskonferens, för att meddela att han kan tänka sig fortsatta insatser.
Urban Ahlin och Peter Hultqvist ( försvarsutskottet s) skriver artiklar. Fram och tillbaka, rörigt. Det är tydligt att flera "enheter" inom socialdemokratin inte är synkroniserade. Folkpartiets försvarspolitiske talesman Allan Widman har uttalat stark kritik.

En annan förmodad te(s)tballong, om än mindre, är Carin Jämtins  förslag om att tillsätta en utredning och se över de svenska helgdagarna.


Sverige är ett ”multi­kulturellt” samhälle, och hon kunde tänka sig att införa en muslimsk helgdag.


Jaha, där fick vi något att fundera över. Men inte länge.
Jämtin backar! I Ekots lördagsintervju den 7 maj säger hon:

- Jag kommer inte och vi (s) kommer inte att driva den här frågan.


Håkan Juholt är partiledare och Carin Jämtin är partisekreterare!
Vad de säger har betydelse. Vad var det dom sa??

Dagens Nyheter Svenska Dagbladet Expressen Aftonbladet


Kommentarer
Postat av: Kent Karlsson

Personligen föredrar jag politiker som kan ändra sig om de kommer till insikt att deras första beslut inte var genomtänkt. Nuvarande regering HAR inte den förmågan tydligen bl a vad det gäller sjukförsäkringsreformen och Fas3, förutom lite kosmestiska förändringar som de hoppas skall blidka befolkningen.

2011-05-18 @ 21:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0