Monas tunna valsoppa, med klimpar

Jaha, det var som jag misstänkt, socialdemokraterna har aldrig haft som mål att skapa fler jobb, mer utbildning, minska barnfattigdomen eller minska socialbidragsberoendet. Hur ska man annars tolka Mona Sahlins budskap i debattartikeln i DN: "Vi har omprövat politiken - här är våra fyra nya mål"?? ^^

Artikeln är ett hopkok av påståenden och önskningar utan någon solid koppling till strategier. 

I snart fyra år har Mona Sahlin glidit undan och sagt att väljarna ska få besked i god tid före valet. På senare tid har hon slagit sig ihop med Mp och V; ännu mer prat och målformulering. Jag undrar hur ni ska göra det? Vad kostar det? En hel del, skatterna kommer att höjas. Vilka skatter?


I tidningen Sunt förnuft (Skattebetalarna) presenteras en beräkning av oppositionens planerade skattehöjningar 2012: Socialdemokraterna 23 miljarder, Miljöpartiet 41 miljarder och Vänsterpartiet 64 miljarder.
Vilken nivå kommer man att enas om, vid ett eventuellt regeringsinnehav?

Vilka strukturförändringar kommer att ske?

På en presskonferens i tisdags var det så dags för Mona Sahlin att presentera åtta stycken socialdemokratiska valklimpar (vallokomotiv). Inte kommer dessa att krydda anrättningen, den blir lika tråkig vanligt. Vilken soppa!


Dagens Nyheter Expressen Svenska Dagbladet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0