Kloka, trygga Marit får min röst

I gårdagens pladdriga EU-debatt, var Marit Paulsen (Fp) lugn och saklig. När de andra tjafsade och nästan pinsamt försökte överträffa varandra i sätt att avvisa och "fya" lönen som europaparlamentariker, bidade Marit sin tid. Sedan tog hon till orda. Alla blev tysta och ögonblicket frös. Jag rös. Så cool hon är FOLKPARTIETS MARIT. 

Under valrörelsen har jag mött många människor, som uttalat sin sympati för Marit och sagt att man ska rösta på henne. Senast nu i eftermiddag, hade jag ett längre samtal, med en man som nyligen gått i pension. Han berättade att man i pensionärsföreningen var i valet och kvalet. Hur skulle man rösta.
 
Han och jag var eniga om att personen är viktig. Den vi ger vårt förtroende, skall vara en reko person. Det är Marit, och dessutom är hon klok och kompetent.
Så tackade mannen för sig och begav sig hemåt.
 Jag var nöjd, Marit skulle även få hans röst.


Folkpartiets kampanjblogg        Göteborgs Posten      Svenska Dagbladet      Aftonbladet

Kommentarer
Postat av: J.N

Fantastiskt att någon vill rösta på en så dålig politiker som inte drar sig för att ljuga: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9704362

2009-06-05 @ 19:02:21
URL: http://metrobloggen.se/jjn
Postat av: Gunnar Eriksson

Tittade just på en reklamfilm med Marit som är otroligt smaklös och faktiskt direkt diskriminerande fast de goda folkpartisterna anser sig vara de mest liberala och fördomsfria partiet. Marit påstår att hon tillhör den sista generatione som upplevt krig i Europa. "SÅ BALKAN TILLHÖR INTE EUROPA?" Är det den nya geografin enligt partiledaren? Men det är klart han är ju före detta "yrkesmördare".

2009-06-05 @ 20:59:54
Postat av: eftertänksam liberal

Marits "russinkaka" är inget som hon kan baka nere i Bryssel! För frågan om EUROn är inte en fråga som styrs i EU-palamentet, utan det är en fråga som bestäms av Sveriges riksdag. Så det är bättre att Marit "bakar sin russinkaka" här hemma.

2009-06-07 @ 00:00:29
Postat av: eftertänksam liberal

Är alla i Fokpartiet emot ekologiskt jordbruk???

Och är alla i Fokpartiet för kemijordbruket med växtgifter och GMO-grödor???

Det är iallafall Marits åsikt i sin bok.

2009-06-07 @ 00:09:05
Postat av: eftertänksam liberal

Marit Paulsen som är EMOT ekologiskt jordbruk men FÖR ett kemiskt jordbruk med konstgödsel, giftiga bekämpningsmedel och GMO-grödor. Kommer att få lobbygrupper såsom exempel: ACC, CEFIC, EFPIA, EuropaBio, IFAH med fler att hurra av glädje att få en som Marit på sin sida. Bakom dessa lobbygrupper står bl.a: Bayer, Monsanto, Pfizer, Unilever, Nestle, m.fl.

ACC (AmCham) ”American Chamber of Commerce”: Arbetar bl.a för omfattande avreglerigar särskilt om bioteknologi såsom genteknik (GMO) samt vill ha mindre miljöskydd.

CEFIC ”European Chemical Industry Council”: Arbetar bl.a för patentering av växter och djur genom TRIPS-avtal. Särskilt mot åtgärder som förhindrar giftiga kemikalier.

EFPIA European Federation of Pharmaceutical Industry Associations” : Arbetar bl.a för frisläppande av GMO, samt bekämpar förbud som förhindrar tillväxthormoner för nötkreatur.

EuropaBio ”European Association for Bioindustries” : Arbetar bl.a för GMO-livsmedel samt mot märkningsföreskrifter av GMO-livsmedel.

IFAH (Fedesa) ”International Federation for Animal Health”: Bekämpar bl.a EUs förbud mot tillväxthormoner och genteknik (GMO) inom djuavel.

Kommer dessa och liknande lobbygrupper ha ”svängdörr” till Marits ”husvangn”?



2009-06-07 @ 12:55:30
Postat av: Inger Schale

Tack för dina viktiga synpunkter ang. jordbruket. Någon svängdörr i Marits husvagn blir det inte. Hon är klok.

2009-06-08 @ 14:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0