Jesus, bevara oss för dina efterföljare

Fundamentalistiska kristdemokrater, som fick däng på rikstinget, planerar att starta ett eget parti. Ja, det vore att göra Kd och Alliansen en tjänst. De rabiata kristdemokraterna passar utmärkt i allians med Sverigedemokrater, Livets Ord, Ja till Livet, Pingstkyrkan, Katolska kyrkan och Credoakademin.
Initiativtagaren till det planerade nya partiet är Per Kronlid, föreståndare för Wycliffe Bibel-översättare i Sverige. Hans fundament är, att alla aborter skall förbjudas. Inga skäl för en
abort godtas. Inga. Vad konsekvensen blir kvittar

image21

Den katolske biskopen i Sverige Anders Arborelius och Pingströrelsens föreståndare Sten-Gunnar Hedin, hotade tidigare i år med att uppmana kristna väljare att inte inte rösta på Kd och Alliansen i valet 2010. Samtidigt säger man: "Vi vädjar till regeringen att inte pressa oss till detta". Kallas detta samvetsnöd eller utpressning? Vad kan vi väntar oss framledes, fundamentalistiska aktioner mot de ogudaktiga? Polens hälsominister Maciej Zaremba, som tycks ha kyrkoledarnas öra (visst är svenska språket konstigt), har kanske några ideér. 




Svenska Dagbladet 
Aftonbladet 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0